Sunday, August 16, 2009

~rindu bertandang dihati~



hari nie presentation site inventory and analysis. aku wat part facilities, utilities and amenities. hmm....mlm td x tito... tp alhamdulillah...dapat tito sekejap. kat surau kaed. kul 4.30am.

tp yang plg giler....x leh tido sbnrnye. mate dah segar. tapi aku tau...kalo x tido.....esok aku sakit. soo..baik aku tido. paksa diri gak. hmm....tetibe teringat orang dikampung. seminggu nie die x brape sht. batuk.....selesema...penin pale... hmm......sabar ea en.tunang. ........

hmm...nk lelap mate punye payah. tup22....bukak hp..... tengok gmbr.... ZUPPPP!!!! teringat kenangan dulu2.... time mula berkawn..bercinta....n akhirnya...dipinang( hehe...cam geli je ayat nie) hm....tp memang serius......kalo ikut aku x yah la tunang2 nie.....sok nikah je terus. hmmm...tapi en.tunang dengan sabarnye kate...." x pe....kite tunang dulu. abang nak syg rase keadaan bertunang..... sebab bende tu sekali je seumur hidup......" hmm..aku pn berpk kejap. betul gak kate die tu...kan??? kan....?? so aku pun follow je.

hmm.....entah la.... aku baru admit ape orang kate. bile dah bertunang nie...dugaan nye lain sket. lagi hebat dari mase bercinta. mcm2 datang.... ya tuhan...moga diberi kesabaran dan kecekalan kepada kami dan bakal2 pengantin diluar sane.

hm......tengok balik gambar tu....tetibe mengalir air mate. hmm.....tersentuh hati kecil aku. terdetik dalam hati...ini ke lelaki yang bakal menjadi abah pada anak2 aku?? ini ke lelaki yang bakal menempuh ranjau suka duka kehidupan bersama aku? nie ke orang nye yang sanggup menyediakan bahuny untuk aku time aku nanges..... hmmmm.....ya allah..kau kurniakan lah kepadaku petunjuk....

tapi.....demi tuhan......hari ini aku rindu padanya.. Ya allah...aku merindui hambamu, kau sampaikan lah rinduku padanya. .........

mata beradu bertemankan rindu,.................
.

1 comment:

  1. huhu..rindu pd tersayang erk??

    sabar okey..ubat paling mujarab ialah habis blaja je terus kawen..abis cerite..hak3..ape susah,kol je la.atleast dpt mengubat rindu di hati..

    ReplyDelete