Tuesday, September 15, 2009

#5 teraSA bahangnye


salam semua....]]

hari nie aku kat umah. still membzkn diri ngn assignment yang berlambak + kemas umah + brg2 preparation untuk wedding. haaaa!!! bleh bayang x betapa berserabutnye kepala aku. hp pun mati. bateri dah kong dr hari jumaat ari tu...... huhu...nk cas malas... terase mcm nk cas pun x sempat.

hidup aku kebelakangan nie...tito jam 2 or 3 pg. bgn sahur, pastu tito alek. celik2 je...wat duty mcm bese.... hmm....mcm2 perasaan ade..

adik aku tanye... "kak, berdebar x nk kawen??" huhu...debar2 ??? hmm...entah.... nk debar pun x sempat sebab preparation siap g. ade la dlm 30% ... adoyaiiii....amne aku nk cekau lg 70 % tu??? adoiiii........

hmm......mlm td wat culculation. waaa....byknye kuar duet..... mati la ku....... hbs l wet hantaran.. cmne nih????? hmm.........bleh x kalo x yah bersanding??? nikah je?? huhu....jimat hantaran... bleh simpan.....untuk kegunaan future aku n encik tunang,,,, tapi...nnti ape org kate... adoiii.......
lagipun......alu pn nak gak... nk merasa bersanding... waa...kn sekali aeumur hidup...

huhu...ni la yang dikatakan kehendak hati yang menyusahkan.... agama kite sendiri hanye mewajibkan nikah n kenduri sikit2 je.....kn??? kan>>>???? heheh.....tapi aku???

hmmm.....sabooorr......dugaann..
tapi ape yang aku katakan....

untuk MISI NOVEMBER 2009 nie....aku akan tetap ngn tema aku...heheh

memenuhi kehendak, cantik, jimat... hahahha..part hujung tu mesti ade... almaklumla...... student. heheh.....

encik tunang.....hari nie sye rindu awak.... mekacik untuk almond london n kek buah yee... heheh....habis 1/3 balang almond london tu aku bedal dah.. hahah......sedap seyhhh

orait la.....aku pk satu2 ea.. betul gak kate encik tunang....mane leh wat sume dlm satu mase... mau giler jdnye...

makk...mekacih mak.. sentiasa tolong ina............ mak aku nie kn..kreatif tau.. die suke bende2 seni nie... hmm...saaayang makk!!

soo....ape yang aku nk wat sekarang????? hmm,,,ok.. menggoogle gmbr. tok cari idea... oraittt...here we gooooo!!! !



No comments:

Post a Comment