Saturday, September 19, 2009

#8 isteri....boleh ke aku>>???

huhu......salam untuk semua.....

and yang paling penting..

SALAM AIDILFITRI UNTUK SEMUA

hmm..taun nie...sedih. hmm...entah..mybe sebab terasa taun last smbut aidilfitri sebagai anak dara.... hmm..taun depan..dah..tanggungjawab laen plakkk.. untuk suami.....

dan akuu.....

dah ready ke???
are u ready lina>>????

hmm....entah la.... nk kate ready..mcm x . nak kate x mcm ready..

bukan ape...aku x leh terime word berpisah dengan keluarga.. aku memang jenis family oriented... aku memang manje ngn family.... n famiy aku pun manje ngn aku.. dat why walau sibuk mane pun...aku lari dr gombak ke tg krang tiap2 minggu.

kenape aku rase mcm nie>>???

hmm..entah la... blurr...

padahal..encik tunang aku org tg karang gakkk....hmm..cume laen kg je.. die pun tau aku nie jenis manje ngn family... hm..tapi kenape aku rase sedih eaa..????

1.nnti aku x leh nak balik sesuke hati.....kene tanya suami
2.perkara pertama ialah suami. mkn pakai die...dan family yang kedua... hm..waaaaaaa
3.kene masak sahur untuk die....waa..dah la nk bgn sahur pun aku malassss....waaa
4.nnti dah kene pk pasal keluarga sendiri...sewe umah ke....ape ke... waa......mals nye nk pk
5.selalunye....balik ujung minggu aku tito kat umah..sebab stay up kat studio siapkan projek... mak abah pun dah bese sgt ngn aku.... tapi..bile kawen sokkk....hhmm....boleh lagi ke???
6.tup2 kalo ade baby mcm mane???? aku x nak extend study..tapi aku nk gak baby.......hmm'
7.boleh ke kalo aku nk manje2 ngn family lagi??????
8.................
9.............................
10...........................................


hm......tapi..yang paling penting....aku sayang sgt encik tunang.... aku nk hidup bersama die..susah senang bersama..... tapi..aku takuttt.... boleh ke aku jadi isteri yang baikk>>>?? atau pun...... aku nie dah boleh jadi ISTERI ke>>????

hmmm.......
...................................
............................................
..................................................
............................................
...................................
...........................
...................
............
.........

1001 persoalan bermain di fikiran.....

OHH ENCIK TUNANGGG...HMMM......

No comments:

Post a Comment